KASVATAMME KYKYÄ!

Tahdomme vapauttaa jokaisesta tiimistä löytyvän luovuuden. Jokaisen yhteisön pinnan alla kuplii valtavasti mahtavia ideoita ja salattuja aivopääomia. Meidän tehtävämme on etsiä ne ja tuoda ne käyttöösi. Annamme työkaluja luovuuden jatkuvaan käyttämiseen sekä muotoilemme parhaita ideoita visuaalisiksi konsepteiksi markkinointiin ja tuotekehitykseen.

yhdessa_tehdenAsset 36
Untitled-1

HETI MARKKINOILLE!

Parhaat ajatukset ja haaveet pääsevät kilpailemaan heti markkinoille, kun ne voi tarjoilla asiakkaille selkeänä ja ymmärrettävänä kokonaisuutena. Kehitettävä liikeidea, brändi tai palvelu voi alkaa markkinoimaan itseään heti kun sen uskaltaa näyttää valituille viiteryhmille. Konsepti luodaan nopeasti ja siitä tehdään mahdollisimman vaikuttava kuvaus kuvin, sanoin ja animaatioin. Tarkoitus on saada vastaanottajat rakastumaan ideaan.

Untitled-1
teamAsset 35

KOKO TIIMI MUKAAN

Komia Design tarjoaa alustan luovuudelle. Suurin osa ideoinnista tehdään yhteisinä workshop-päivinä. Workshop-prosessin aikana markkinoinnin, tuotekehityksen ja muiden osapuolien tiimi myllyttää ideoita muotoilijoiden johdolla. Mukana voi olla asiakkaita, käyttäjiä tai muita asiantuntijoita. Ideoita pommitetaan joka suunnasta. Lopputuloksena syntyy aina jotain uutta ja ainutkertaista.

KOMIA DESIGN OY

Komia Design on brändejä, palveluita ja tuotteita luova toimija. Tärkein tehtävämme on lisätä merkitystä, ymmärrystä ja käytettävyyttä kaikkeen, mihin ajatuksemme keskitämme. Merkityksellisyyden lisääminen alkaa design thinking -työpajoissa, joissa syntyy satamäärin uusia ideoita. Teemme parhaat ideat konkreettisiksi markkinointimateriaaleiksi, tuotekonsepteiksi, mainoskuviksi ja -videoiksi, joiden keskiössä on aina vaikuttavuus ja kokemus.

Alussa on aina unelma. Anna unelmasi meille, niin teemme siitä näkyvän, kuuluvan ja koettavan. Me teemme siitä tarinan, joka vakuuttaa kokijansa.

Muotoilija, konseptoija
Design Day, konseptit
mikko.ryytty@komiadesign.fi
Skype: mryytty
+358 50 370 0513

Mikko Ryytty

Mikko on pohjimmiltaan muotoilija. Erikoisalaa ovat visuaalinen brändien ja tuotteiden konseptointi ja käytettävyyssuunnittelu. Jatkuva luovan materiaalin tuottaminen joko kuvin tai sanoin on Mikolle tärkeä osaamista määrittävä tekijä.

Parhaiten Mikko viihtyy kynä kädessään tai rakentamassa malleja. Osa mallinrakennuksesta tapahtuu työn puitteissa, mutta Mikko rakentaa myös vapaa-ajallaan rekvisiittaa esim. liveroolipelien käyttöön. Mikko on aktiivinen larppaaja, joka kiertää viikonloppuisin ympäri Suomen osallistumassa erilaisiin liveroolipeleihin ja muihin aihetta sivuaviin kulttuuritapahtumiin. Jos kiinnostaa, harrastuksesta saa kysyä 😉

AD, tuottaja
Animaatiot, visualisointi
petri.tiihonen@komiadesign.fi
Skype: ptiihonen
+358 50 370 0512

Petri Tiihonen

Petri on Komian visualisti ja teknisesti suvereeni digitaalisen sisällön kehittäjä. Petrin erikoisosaamista ovat digitaaliset visualisoinnit ja animaatiot sekä käyttöliittymien tekninen toimivuus. Ongelmanratkaisussa Petrin työtapa on hioitunut; jos hän ei osaa jotain, hän ei lannistu vaan opiskelee asian ja ratkaisee pulman.

Asiantuntijat

Miikka Kerkkänen
Äänisuunnittelu

OTA YHTEYTTÄ

Mikko Ryytty
Mikko RyyttyMuotoilija, konseptoija
Design Day, konseptit
+358 50 370 0513
mikko.ryytty@komiadesign.fi
Skype: mryytty
Petri Tiihonen
Petri TiihonenAD, tuottaja
Animaatiot, visualisointiasiat
+358 50 370 0512
petri.tiihonen@komiadesign.fi
Skype: ptiihonen

OSOITE

 Komia Design Oy | Snellmaninkatu 2 b, 70100 Kuopio, Finland